Det er enkelt å komme i gang

Et bra sted å begynne er en kartlegging av hvordan teamet presterer i dag. Vi benytter dataene til å legge en plan for hvor det vil gi mest effekt å forbedre seg. Ta kontakt, så hjelper vi deg.

99 79 25 79 / 452 08 227
post@ember.no
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Vårt team

Johan Haugstad

Co-founder
Telefon: +47 997 92 579

Johan har utdanningsbakgrunn i personalledelse ved UiS, og er autorisert i bruk av JTI og Teamkompasset. I de siste årene hvor han har jobbet innen helse- og utdanningssektorene, har han gått med en «coach i magen», og lanserte i 2021 sitt eget konsulentforetak, Teamverkstedet. Da muligheten for å utvikle mennesker sammen med Jon Sakarias meldte seg, var det et enkelt valg for Johan å takke ja til jobb i Veni før de lanserte Ember sammen i 2023.

Johan har siden 2012 studert bruk av personlighetsverktøy i skoleverket, konflikthåndtering og organisasjonsutvikling. I tillegg til å ha erfaring fra ledelse og styrearbeid, har han kartlagt flere hundre ansatte og veiledet skoler og bedrifter til å lykkes med utvikling av sine team.

Jon Sakarias Liknes

CEO and Co-founder
Telefon: +47 452 08 227

Jon Sakarias har lang erfaring fra flere bransjer, blant annet Bygg,Eiendom, IT og utdanningssektoren. Gjennom lederutviklingsprogrammer, workshop og 1:1 coaching har han jobbet med ledere på alle nivåer, fra toppledere til teamledere ute i direkte produksjon.

Jon Sakarias har Advanced Mentor Certificate fra Stanford i tillegg til GiANT sertifiseringer innen coaching og mentoring som blant annet 5 Voices, 100X leader, GiANT Life Intensive.

Så enkelt kommer du i gang

1

Book en 15 minutters samtale for å kartlegge behov og undersøke muligheter.

2

Gjennomfør en uforpliktende smaksprøve på Ember sine tjenester.

3

Erfar hvordan GiANT-verktøykassen hjelper deg å skape de resultatene du har lengtet etter!

Se hva kundene våre sier

Vi har benyttet GiANT sine verktøy og plattformen GiANT OS i over to år i mitt team. Kulturen vi har bygget, samholdet og den felles forståelsen for hvordan vidt forskjellige mennesker kan samhandle mot et felles mål, ville jeg ikke vært foruten.

Johnny Rimestad Sætre
Head of business development @ Veni

For oss ga personlighetsverktøyet en aha-opplevelse. Den gav oss ny innsikt i styrker og svakheter både hos oss selv og hos hverandre. Samarbeidet ble et godt grunnlag for videre utvikling av teamet.

Astrid Norland
Daglig leder i Eika Landskap

Jeg kan anbefale Ember til andre som ønsker verktøy for å løfte organisasjonen gjennom å bli bedre kjent med seg selv og sine medarbeidere.

Toralf Hetland

Jeg tror alle ble mer bevisst på sin egen «personlighet» og ikke minst en økt bevissthet knyttet til samhandling og samarbeid med andre.

Tom Kenneth Gilje
Utviklingsleder i Gjesdal Kommune

Som avdelingsleder har GiANT vært veldig nyttig. Verktøyene er enkle å forstå og har også bidratt til større forståelse om egne reaksjonsmønstre.

Anne Jorun Polden
Avdelingsleder Rogaland Fagskole

Jeg deltok i GiANT’s 5 Voices program med teamet mitt for noen år siden. Det gav oss verdifull innsikt i styrker og preferanser til hver av team medlemmene.

Seun Ogunleye
Digital Business Solution Manager

To dager med undervisning, gruppeøvelser, samtaler og alenetid ga oss ny innsikt i hvordan vi fungerer sammen. Vi ble utfordret til å se hverandre på nye måter og fikk også øye på tendenser i arbeidskulturen vår.

Rune Roaldsen
Skolesjef Hå Kommune

Å jobbe med GiANT-programmet ga meg personlig en dypere forståelse av min egen kommunikasjonsstil og hvordan jeg kan kommunisere effektivt med andre. Jeg vil på det sterkeste anbefale programmet til alle som ønsker å forbedre sine kommunikasjonsferdigheter og bli en mer effektiv leder.

Simon Sakkestad
CEO Master Blaster

Ofte stilte spørsmål:

Hvem er Ember aktuelt for?

Ledere som:

  • Ønsker å frigjøre potensialet sitt
  • Trer inn i en ny rolle med mer ansvar og innflytelse
  • Ønsker å skape resultater på en måte som er bærekraftig for seg selv og andre

Team som:

  • Skal etableres og bygges
  • Har utskiftninger eller endringer
  • Ønsker å forbedre sine prestasjoner og skape resultater de er stolte av
Hva er det som skiller Ember fra andre konsulentselskap?

Flere ting. Her er noen viktige differensiatorer:

  • Skalerbar utvikling av mennesker
  • For hele organisasjonen, ikke bare topp 15 % (typisk ledergrupper)
  • Praktisk og enkelt å ta i bruk umiddelbart
Jeg vurderer å bruke Ember på arbeidsplassen min, men er usikker på om det er for meg. Hvordan kan jeg finne ut om det er for oss?

Ta kontakt, så finner vi et passende innledende engasjement for å teste det ut og erfare hvordan det er å jobbe med Ember.

Jeg har utfordringer med dynamikken i teamet mitt. Hvor bør jeg begynne?

Først av alt, ta kontakt! Et bra sted å begynne er en kartlegging av hvordan teamet presterer i dag. Vi benytter dataene til å legge en plan for hvor det vil gi mest effekt å forbedre seg. Etter en periode med samarbeid kan vi ta en ny kartlegging for å dokumentere resultatene.

Hva er en intern ressurs?

Et intensivt 3-månedersprogram utruster interne ressurspersoner slik at de kan bruke GiANTs verktøy og metoder i selskapet og på den måten sikrer eierskap innad i bedriften.

Er jeg avhengig av å engasjere konsulenter fra Ember over flere år for å oppnå resultater?

En ting som skiller Ember fra tradisjonelle konsulentselskap er egne program for å trene opp interne ressurser som kan bruke GiANT sine verktøy og metoder. På denne måten kan din organisasjon få hjelp til langsiktig utvikling av de ansatte på en bærekraftig måte.

Er det vanskelig å forstå verktøyene som Ember bruker?

Verktøyene er enkle, praktiske og lette å ta i bruk med en gang.

Hvilke verktøy og metoder bruker Ember for utvikling av mennesker?

Embers mest brukte verktøykasse heter GiANT, og har ca. 70 ulike verktøy og linser - men vi trekker også inn JTI og andre verktøy ved behov. Du kan lese mer om GiANT sine verktøy på giantworldwide.com. Metodene vi bruker er samtaler, workshops og enkle kartlegginger.

Må man kunne mye om personlighetstyper før man benytter Ember til lederutvikling?

Nei, Ember tar utgangspunkt i der kunden er, og tilpasser tjenestene ut fra det.

Jobber Ember kun med store organisasjoner?

Nei, Ember er like mye for enkeltledere og team – men har teknologien og potensialet til å jobbe med organisasjoner med flere tusen ansatte.