GiANT OS

Datadreven utvikling av team og ledere

Med GiANT OS - "Netflix for lederutvikling" - kan du effektivt utvikle deg selv og dele kraftfulle verktøy med ansatte i hele organisasjonen

Har du følt smerten?

Daglig opplever ledere at potensialet i menneskene ikke blir hentet ut. Ville det ikke vært fantastisk å kunne gjøre noe med det?

GiANT OS er den ultimate nettbaserte plattformen for lederutvikling og teamoptimalisering. Du får tilgang til verktøyene du trenger for å forvandle din organisasjon gjennom innsikt og oversikt.

Johnny Rimestad Sætre

Johnny Rimestad Sætre i Veni forteller om sin opplevelse med GiANT OS:

«Vi har benyttet GiANT sine verktøy og plattformen GiANT OS i over to år i mitt team. Kulturen vi har bygget, samholdet og den felles forståelsen for hvordan vidt forskjellige mennesker kan samhandle mot et felles mål, ville jeg ikke vært foruten.»

Hva får du?

Gjennom GiANT OS vil lederne dine få tilgang til kraftige verktøy som styrker deres evner til å lede og motivere teamene sine.

  • 5 Voices-test: Utforsk din egen lederstemme og forstå hvordan du best kan samarbeide med andre gjennom våre grundige tester. Du får nå også tilgang til gratis tester innen verktøyene Kommunikasjonskoden og Peace Index!
  • Team-kartlegging: Analyser teamets nivåer på kommunikasjon, relasjoner, felles forståelse, gjennomføring og kapasitet! Et glimrende steg å ta for team som ønsker å bli bedre og måle fremgangen sin.
  • Tildele handlinger: Gi spesifikke videokurs og oppgaver til teammedlemmene eller teamet som helhet for å følge opp og styrke organisasjonens kommunikasjon og lederskap.
  • Helhetlig oversikt: Ha full kontroll over alle dine team, deres sammensetninger og deres prestasjoner på ulike områder.

Klar til å ta det første skrittet?

Opprett en konto i dag og utforsk mulighetene som GiANT OS har å tilby. Bli med på reisen mot bedre oversikt, forvandlende innsikt og sunnere team og ledere.

Kontakt oss

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

GiANT Worldwide

Vi er tilknyttet og sertifisert gjennom GiANT Worldwide. Deres prosesser og verktøy brukes daglig av over 850 konsulenter i mer enn 100 land.

Les mer om GiANT Worldwide
Ansatte på workshop

Artikler

Lederskap

Bygg tillit for å oppnå innflytelse

I en arbeidsverden hvor tillit er nøkkelen til innflytelse, kan det være lett å glemme hvor viktig det er å bygge sterke relasjoner på arbeidsplassen. Ofte ser vi på "relasjonsbygging" som en nøkkelfaktor i robuste team, men hvordan hjelper det oss egentlig å skape resultater? Svaret på dette spørsmålet kan være enklere enn du tror: det handler om å bygge tillit på riktig måte for å oppnå den nødvendige innflytelsen.

Les artikkel
Ansatte på workshop