om ember

Skalerbar utvikling av mennesker

Vi etablerer strategiske partnerskap med kundene våre og hjelper dem å frigjøre potensialet i mennesker slik at de skaper resultater de er stolte av.

Vi er over gjennomsnittet opptatt av å frigjøre potensialet i ledere, team og organisasjoner. Derfor valgte vi også navnet vårt, Ember. Det betyr glør, og symboliserer energi, varme og potensial. Hver person, hver leder og hvert team, har dette inni seg, og vi ønsker å puste liv i det. Vi ønsker å skape meningsfulle resultater uten at det går på bekostning av helse og relasjoner. Med dette som utgangspunkt ønsker vi å være en betrodd uavhengig partner for små og store selskaper i Rogaland, Norge og Skandinavia.


Skalerbar utvikling av mennesker

Det som virkelig skiller oss fra andre, er verktøykassen GiANT og den nettbaserte plattformen GiANT OS. Her blir innsikt tilgjengelig for hele organisasjonen – ikke bare de øverste lederne. Dette skaper et felles språk og kultur som gjennomsyrer hele virksomheten.

Våre verktøy er ikke bare teoretiske – de er praktiske og enkle å forstå. Ansatte på alle nivåer kan ta dem i bruk med en gang, og se hvordan de kan gjøre en forskjell i deres daglige arbeid. Vi tror på kraften i innsikt, og tilbyr derfor linser som hjelper oss å se mennesker og problemstillinger på nye måter. Det er denne typen innsikt som skaper glød og motivasjon til endring.

La oss bli bedre kjent!


Kontakt oss

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Vårt team

Johan Haugstad

Co-founder
Telefon: +47 997 92 579
E-post: jh@ember.no

Johan har utdanningsbakgrunn i personalledelse ved UiS, og er autorisert i bruk av JTI og Teamkompasset. I de siste årene hvor han har jobbet innen helse- og utdanningssektorene, har han samtidig jobbet med ledercoaching og teamutvikling i Teamverkstedet og Veni.

Johan har siden 2012 studert bruk av personlighetsverktøy i skoleverket, konflikthåndtering og organisasjonsutvikling. I tillegg til å ha erfaring fra ledelse og styrearbeid, har han kartlagt flere hundre ansatte og veiledet skoler og bedrifter til å lykkes med utvikling av sine team. Johan har også flere GiANT sertifiseringer, inkl. 5 Voices og GiANT Life Intensive.

Jon Sakarias Liknes

CEO og Co-founder
Telefon: +47 452 08 227
E-post: jsl@ember.no

Jon Sakarias har lang erfaring fra flere bransjer, blant annet bygg, eiendom, IT og utdanningssektoren. Gjennom lederutviklingsprogrammer, workshop og 1:1 coaching har han jobbet med ledere på alle nivåer, fra toppledere til teamledere ute i direkte produksjon.

Jon Sakarias har Advanced Mentor Certificate fra Stanford i tillegg til GiANT sertifiseringer innen coaching og mentoring som blant annet 5 Voices, 100X leader, GiANT Life Intensive.


Vi bidrar gjerne med foredrag  og innlegg

Vi tror på kraften i å frigjøre potensialet i mennesker og bidrar mer enn gjerne med et interaktivt innlegg om kommunikasjon, ledelse eller styrken i ulikhetene på dine arrangementer.

Kontakt oss om foredrag

Ofte stilte spørsmål:

Hvem er Ember aktuelt for?

Ledere som:

  • Ønsker å frigjøre potensialet sitt
  • Trer inn i en ny rolle med mer ansvar og innflytelse
  • Ønsker å skape resultater på en måte som er bærekraftig for seg selv og andre

Team som:

  • Skal etableres og bygges
  • Har utskiftninger eller endringer
  • Ønsker å forbedre sine prestasjoner og skape resultater de er stolte av
Hva er det som skiller Ember fra andre konsulentselskap?

Flere ting. Her er noen viktige differensiatorer:

  • Skalerbar utvikling av mennesker
  • For hele organisasjonen, ikke bare topp 15 % (typisk ledergrupper)
  • Praktisk og enkelt å ta i bruk umiddelbart
Jeg vurderer å bruke Ember på arbeidsplassen min, men er usikker på om det er for meg. Hvordan kan jeg finne ut om det er for oss?

Ta kontakt, så finner vi et passende innledende engasjement for å teste det ut og erfare hvordan det er å jobbe med Ember.

Jeg har utfordringer med dynamikken i teamet mitt. Hvor bør jeg begynne?

Først av alt, ta kontakt! Et bra sted å begynne er en kartlegging av hvordan teamet presterer i dag. Vi benytter dataene til å legge en plan for hvor det vil gi mest effekt å forbedre seg. Etter en periode med samarbeid kan vi ta en ny kartlegging for å dokumentere resultatene.

Hva er en intern ressurs?

Et intensivt 3-månedersprogram utruster interne ressurspersoner slik at de kan bruke GiANTs verktøy og metoder i selskapet og på den måten sikrer eierskap innad i bedriften.

Er jeg avhengig av å engasjere konsulenter fra Ember over flere år for å oppnå resultater?

En ting som skiller Ember fra tradisjonelle konsulentselskap er egne program for å trene opp interne ressurser som kan bruke GiANT sine verktøy og metoder. På denne måten kan din organisasjon få hjelp til langsiktig utvikling av de ansatte på en bærekraftig måte.

Er det vanskelig å forstå verktøyene som Ember bruker?

Verktøyene er enkle, praktiske og lette å ta i bruk med en gang.

Hvilke verktøy og metoder bruker Ember for utvikling av mennesker?

Embers mest brukte verktøykasse heter GiANT, og har ca. 70 ulike verktøy og linser - men vi trekker også inn JTI og andre verktøy ved behov. Du kan lese mer om GiANT sine verktøy på giantworldwide.com. Metodene vi bruker er samtaler, workshops og enkle kartlegginger.

Må man kunne mye om personlighetstyper før man benytter Ember til lederutvikling?

Nei, Ember tar utgangspunkt i der kunden er, og tilpasser tjenestene ut fra det.

Jobber Ember kun med store organisasjoner?

Nei, Ember er like mye for enkeltledere og team – men har teknologien og potensialet til å jobbe med organisasjoner med flere tusen ansatte.