Teamutvikling

De fleste team tar ikke ut potensialet sitt

Spenningen mellom det vi skal levere i dag versus den
langsiktige visjonen, er noe de fleste team utfordres av.
Gjennom å systematisk legge til rette for at alle blir hørt og verdsatt,
hjelper vi med å hente ut potensialet i hele teamet.

Executive teamutvikling

Et strategisk samarbeid med en toppleder (ofte CEO /Founder ) for å hjelpe dem med å bygge og lede et sunt, bærekraftig og høyt presterende team. Programmet består av en kombinasjon av 1:1 coaching, team-workshoper og en valgfri, men anbefalt team retreat.

Xcelerate

En serie med workshoper for å bygge og utvikle prestasjonene til team. Programmet er praktisk orientert og legger til rette for at alle i teamet blir hørt, verdsatt og får bidra med sitt beste.

Intern endringsagent

Et intensivt 3-månedersprogram for å utruste interne ressurspersoner hos kunden slik at de kan bruke GiANTs verktøy og metoder i selskapet på egen hånd.

Les mer om tjenestene for teamutvikling

Kontakt oss

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Artikler

Teamutvikling

Pioner-stemmen

I en verden der innovasjon og strategisk tenkning er avgjørende for suksess, trer Pioner-stemmen inn som en mester av strategi, resultater og problemløsing. I denne artikkelen, som er en del av vår serie om de fem stemmene i 5 Voices-verktøyet, skal vi utforske styrker og utfordringer for de som bærer denne stemmen.

Les artikkel
Ansatte på workshop

Teamutvikling

Kreativ-stemmen

I en verden som kan gå seg fast i vante mønstre, fremstår Kreativ-stemmen som en mester på å tenke nytt og annerledes, og å se det store bildet. I denne artikkelen, som er en del av vår serie om de fem stemmene i 5 Voices-verktøyet, skal vi utforske styrker og utfordringer for de som bærer denne stemmen.

Les artikkel
Ansatte på workshop

Teamutvikling

Kobler-stemmen

I en verden hvor vi ofte sier at menneskene er vår viktigste ressurs, er evnen til å knytte mennesker sammen en uvurderlig ferdighet. Dette er hvor Kobler-stemmen trer inn på scenen som en mesterlig sammenkobler av relasjoner. I denne artikkelen, som er en del av vår serie om de fem stemmene i 5 Voices-verktøyet, vil vi dykke ned i styrker og utfordringer for de som har denne stemmen som sin grunnleggende stemme.

Les artikkel
Ansatte på workshop
En fornøyd leder

ledercoaching

Vi tilbyr en nøytral arena hvor ledere kan tenke høyt og ufiltrert, snakke åpent om tyngden av ansvar og personlige utfordringer.

– Hvordan er det å være på andre siden av meg?

Man må kjenne seg selv for å kunne lede seg selv. Våre verktøy for selvinnsikt gir ledere høyere treffsikkerhet i kommunikasjonen.

– Jeg er virkelig ikke stolt av resultatene jeg skaper!

Resultater koster mer enn de smaker når de går på bekostning av helse og relasjoner. Vi jobber for bærekraftige og meningsfulle resultater samtidig som man ikke mister seg selv.